Valeta 2024

Še ena generacija devetošolcev se je poslovila od osnovne šole. V petek, 14. 6., je potekala valeta v telovadnici naše šole. Devetošolke in devetošolci so pripravili zabaven program za starše, učiteljice in učitelje ter tudi osmošolce. Zaplesali so in zapeli ter pripravili kviz za osmošolce. Zbrane je nagovorila v. d. ravnateljice Nataša Olenik. Učencem je podelila priznanja in spričevala. Posebna priznanja za najbolj uspešne učence so letos prejela tri dekleta: Maša Šestan, Neža Primc in Zala Mavrič.

Devetošolci so obdarovali njuna razrednika Milanko Hrovatin in Erika Hrvatina, ki sta jim namenila nekaj besed. Po programu je sledilo druženje staršev in učiteljev, devetošolci pa so se po večerji tradicionalno sprehodili po ulicah Ilirske Bistrice.

Kot je zapisal v. d. ravnateljice Nataša Olenik: “Vsak izmed vas je edinstveno bitje s svojimi potenciali. Na tej poti ste prehodili pot iskanja svoje resnične vrednosti in življenjskega poslanstva. In danes, ko se ozrete nazaj na prehojeno pot, se lahko z zadovoljstvom zavedate svojih dosežkov.” Pridružujemo se njenim besedam in devetošolcem želimo vse dobro!

Več fotografij

Učiteljica Anja Hofman

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost